Lélek a gépben

Hackoljuk szét a világot. Net, fejlesztések, buzzwordok.

Friss topikok

techstream

Nincs megjeleníthető elem

Reklámok feed-ben

2007.04.20. 16:30 :: Gaius Baltar

Szándékosan nem írtam RSS-t - az RSS egy fos szabvány, nem maga a hírfolyam, aminek szinomímájaként egyre többször használják. Nem új jelenség, amivel most találkoztam, de először jelent meg ilyen mennyiségben. A cydonia miatt hírolvasóból olvasom a SpaceDaily Express híreit, jó minőségű, profi cikkek, nem véletlenül a NASAWatch-ot megelőzve ebből a folyamból mentek el híreket a legyakrabban.

Ma 14 hírből 5 reklám post volt. Lassan új funkcióval kell a hírolvasóknak bővülnie - szerencsére a technológia már adott - spamszűrővel. Ha most a google gyorsan lép, beépíti a gmail-ben bevált szűrőjét, jócskán meg tudná növelni a felhasználóbázisát.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: reklám feed

A bejegyzés trackback címe:

https://steampunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7561265

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2007.09.03. 08:26:12

ReklámokHa az ember internetezik, akkor úton-útfélen belebotlik reklámokba. Vannak a kevésbé tolakodók (pl. Google AdSense), amik szöveges – célzott – hirdetést jelenítenek meg, és ezek nem is zavarók, sőt, néha még hasznosak lehetnek (nome...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása