Lélek a gépben

Hackoljuk szét a világot. Net, fejlesztések, buzzwordok.

Friss topikok

techstream

Nincs megjeleníthető elem

Bezárult a Pandora

2007.05.03. 11:53 :: Gaius Baltar

Forradalomra apró győzelmet könyvelhetnek el az amerikai  jogvédő izék: elérték, hogy nem USA lakosoknak elérhetetlen legyen a pandora, egy internetes rádió, ami kedvelt stílus alapján random ajánlásokat is bekever. Mi lesz vajon a last.fm-mel?

Meddig működhet az internet cenzúrája, amíg a felhasználók meg nem elégelik, mint a digg esetén? Ezt a webet már mi üzemeltetjük - szólottak a diggesek, és Kevin Rose megadta magát. Pontosan tudta, hogy a technológia, az ötlet már kinn van, ha ő nem enged, a klónok ott állnak, hogy átvegyék a helyét. A nép ítélkezett, mással kell pénzt keres. Nyáron sincsenek hókotrók, ugye.

(csak zárójelben merem megjegyezni, hogy az nem triviális, mennyire számít a non-US forgalom a Pandorának, amennyiben elenyésző, úgy a Pandora nem számíthat a felhasználók felzúdúlására)

You can't stop the signal.

Szólj hozzá!

Címkék: zeneipar cruel world

A bejegyzés trackback címe:

https://steampunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5266694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása