Lélek a gépben

Hackoljuk szét a világot. Net, fejlesztések, buzzwordok.

Friss topikok

techstream

Nincs megjeleníthető elem

kicsit le

2007.06.05. 21:24 :: Gaius Baltar

Szazas nagysagrendu olvasatlan feed-item, torlodo melo es tanulashalom. Szokasos blogger krizis, mi a fenenek is csinalom. Ugyebar a halozati hatas bejatszik rendesen: ismeretlensegbol nem lehet egykonnyen kitorni.

Most nem a steampunkra gondolok, hanem a cydonia-ra elsosorban. A hazai urkutatast marpedig nepszerusiteni kell, de ez nagyon nehez feladat. Irni nem konnyu, rajonni, hogy mitol lesz egy tema nepszeru pedig plane nem az. Ott a negativ peldanak az urvilag.hu, mant.hu. Rosszul konnyu csinalni, jol nehez. Vajon mi a hirek.csillagaszat.hu titka? A csillagaszat valoszinuleg kozelebb all az emberekhez romantikus mivolta miatt, mint a duborgo, langot okado tonnas vasraketak, de biztos nem csak ez.

Probakepp pentek hajnalban kozvetiteni fogjuk az Atlantis urrepulogep inditasat, weben. Mi mindenesetre jol fogunk szorakozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://steampunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3293330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása