Lélek a gépben

Hackoljuk szét a világot. Net, fejlesztések, buzzwordok.

Friss topikok

techstream

Nincs megjeleníthető elem

A júzerek lediggelték a Digg-et

2007.05.02. 09:56 :: Gaius Baltar

Via Mashable:

Az egész úgy kezdődött, hogy valaki beküldött egy HD-DVD kulcsot, amivel nagyfelbontású videókat lehet kikódolni. A moderátorok levették. Hohó bazmeg mondták a diggesek, hisz jó netizen módjára gyűlölik az összes MPAA-RIAA jellegű szervezetet, és elkezdék újra, és újra beküldeni. Az oldal gyakorlatilag lediggelte/slashdotolta saját magát, annyi hozzászólás érkezett, hogy lassan egy Denial of Service támadásnak ér fel. A főoldalon minden második cikk a kód propagálására szólít fel.

Ahogy a Mashable fogalmaz: A DRM most igazi ellenfelére akadt, ahol az ellenfél tábora egy millió főt számlál. Az eset jelentősége triviális: ha a szolgáltatások egyre inkább a felhasználók kegyeit keresik, akkor van itt helye a DRM-nek?

2 komment · 1 trackback

Címkék: digg drm

A bejegyzés trackback címe:

https://steampunk.blog.hu/api/trackback/id/tr366108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://ser-vic.ml/space.php?uid=28708 2017.12.10. 15:07:05

Plastic bags for road costruction - Plastic Girls

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attaboy · http://www.vicceskep.com/ 2007.05.03. 19:42:13

Persze itt a kerdest fel lehetne tenni, miert pont a digg-re kuldte be? Lett volna masik lehetosege is a bekuldonek azert, szoval ez lehet akar egy digg reklam is. Mert lassan mindenfele media felkapta a sztorit.

Gaius Baltar · http://cydonia.blog.hu 2007.05.03. 21:53:35

valoszinuleg mert a digg a legnepszerubb. nem hiszem, hogy szuksege lenne reklamra, hisz igy is veri a slashdotot, egymilliot is atlepte a felhasznalokore.
süti beállítások módosítása