Lélek a gépben

Hackoljuk szét a világot. Net, fejlesztések, buzzwordok.

Friss topikok

techstream

Nincs megjeleníthető elem

Das Keyboard

2007.06.04. 14:57 :: Gaius Baltar

Billentyűzetfetisisztáknak, mint jómagam egyik álma a "Das Keyboard"-nak nevezett produktum. Közvetlenül a Happy Hacking Keyboard és az Optimusok mellett. Olcsóbb is, a HHK Lite 100 euró, Optimus-t pedig 1500 euróért vágnak hozzád, ha megrendeled a getDigital.de webáruházatából.

keyboard


A 'tyűzet különlegessége a tök fekete felület, aranyozott érintkezők (parasztvakítás ruley), illetve az ergonómikusnak kikiáltott billentyűellenállás. Eddigi gépelési tapasztalatom vele pozitív. Alakuló ínyhüvelygyulladás gyanúja miatt rendeltem, miután herótom volt már az örökös boltba látogatásból, helyben kipróbálós, közben árusok által hülyének nézős vásárlásokból. Media Markt-ba elvből nem megyek, másutt viszont sosincs túl nagy választék.

Masszív egy cucc ez a Das Keyboard, nem lehet egy csuklómozdulattal az asztal másik végébe küldeni. A kapcsolók valóban változó érzékenységűek, középtájt enyhébb, távolabb erősebb ellenállással a vége felé. Határozottan az egyik legjobb tyűzet amit eddig használtam, a hosszú távú ítélettel viszont még várnom kell.

Végül kis humor a honlapjukról:

Agency approvals:
  • USA NSA: approval failed: they were not able to read what people typed

Szólj hozzá!

Címkék: billentyűzet bigyó

A bejegyzés trackback címe:

https://steampunk.blog.hu/api/trackback/id/tr792403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása